~ Klik Sini ! Klik Sini ! ~

Monday, August 1, 2011

~ Sekinchan ikan bakar Shah Alam ~



ini cerita hari jumaat, aku tidur rumah miss korea sebab abang dia dan famili pergi bangkok, thailand.. so, aku pergi teman miss korea kat puncak perdana...


tengahari tu, kami pusing-pusing cari kedai makan.. akhirnya kami buat keputusan nak makan kat SEKINCHAN IKAN BAKAR SEKSYEN 7 SHAH ALAM...









Harga semua sekali RM23 sahaja.. aku rasa berbaloi-baloi.. kenyang aku makan.. melantak sungguh sebab semalamnya aku tak makan pun.. huk..

hirup sup ayam.. sup kat sini sangat sedap...!! (cuma sedikit berminyak)







Lepas tu, kami pergi shah alam..  pergi Plaza Alam Sentral, dan pergi SSM (dalam PAS tingkat tiga) tanya orang kat situ macam mana proses nak mintak senarai syarikat yang bawah IKS industri.. sebab aku punya population untuk disertation Master aku, aku nak guna syarikat yang IKS ni.. 


diaorang kata kena buat surat rasmi dan hantar pada SSM.. nyatakan apa yang aku nak... blablablabla.... dan minimum bayaran adalah RM100!!  FUHHH!! aku tak tahu berapa aku kena bayar nanti.. 


mungkin aku kena cari alternatif lain... korang ada idea tak??

3 comments:

ChentaEty said...

salam.dear..how are you?i come here to visit u..miss u so much..hehe..long time not around here to leave comment and read every entry from you...selamat berpuasa...=)take care..=)

Hanim Nordin said...

perghh. ikan tu buat orang lapa je malam2 ni. haha

AZLIN said...

terliur la plak tgk ikan bakar tu. sdpnya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...