~ Klik Sini ! Klik Sini ! ~

Tuesday, August 2, 2011

~ everlasting friendship ! ~


ini kisah hari sabtu, aku ada gathering dengan kawan-kawan masa belajar diploma pengurusan dan teknologi pejabat kat UiTM Dungun..  pastu kitaorang sama-sama sambung kat UiTM shah alam setahun, pastu UiTM puncak alam pulak setahun lagi..


aku dari puncak alam turun KL tidur umah umie kat jalan universiti..


pagi ahad tu, kitaorang sama-sama naik bas rapidkl..  ke MidValley... dalam bas pun sempat ambik gambar..



sampai-sampai Mid Valley, terus shopping.. ada sale 50% untuk semua store.. seronok sangat!! aku beli Wedges VINCCI.. murahnya.. harga asal RM59. Tinggal RM29 jep. rugi tak beli kan?


kawan aku beli aksesori kat VINCCI.. 50% juga..




seronok sangat semua kawan-kawan aku dah kerja, ZUE belanja kek untuk gathering kami ni.. best sangat kek ni. lama tak makan kek..



kawan aku sorang lagi, wanie; belanja makan KENNY ROGERS.. wah.. sangat best! semua ditanggung.. suka betul jadi adik yang masih belajar ni..

puan zue


wanie


safiah

umie

yong (kanan) dan adik sedara dia



sangat kenyang makan hari tu.. kami semua diwajibkan makan yang 1/4 with 3 side dishes and muffin.. 





aku dengan pikul beg besar yang berat dengan baju-baju.. dua malam tidur rumah kawan.. terima kasih umie dan wanie.. menumpangkan aku.. memasak dan menyediakan tempat tidur.. 





++ sayang korang!!!

7 comments:

~~ZusUliYaiNi mAMaT~~ said...

sesungguhnya saya menjeleskan diri ini...

syeRAWRR said...

wahhh bestnyeee! huhuu semoga persahabatan terus kekal! :3

zuezul said...

tibe2 rindu kat korang lagi..hehehe..nanti kite berbuka skali ok.and hopefully nanti boleh ade gathering ngan wan and yanie kan.

Safiah Ibrahim said...

yani: hee.. nanti yani datang sini eyh.. kita gather lagi..

Safiah Ibrahim said...

syera: Amin....

Safiah Ibrahim said...

wah. tak sabarnya nak berbuka puasa bersama-sama.. yeay!

fiq. said...

perghh, faham sangat perasaan bila masuk shoping compleks, nampak tag 50 % less, 70 % less

buy 1 free 22

hehee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...