~ Klik Sini ! Klik Sini ! ~

Thursday, July 24, 2014

~ Untuk yang bergelar suami ~


posted from Bloggeroid

~ Henfon samsung note 2 ~




Saya sayang barang saya
Walau bukan saya yang beli
Saya dapat FREE
Yelah.
Dah namanya pun GIFT




Saya tak benci sang pemberi
Saya jaga dan hargai 

Saya tahu betapa susah cari rezeki
Penatnya tak terperi
Macam saya hari-hari
Balik kerja, letih. Hanya Allah yang Maha Mengetahui



Nak sampai ke tempat kerja berjalan dari rumah ke stesen LRT. 
Dari LRT tukar pulak LRT di Masjid Jamek
Naik lagi LRT
Dah sampai turun LRT
Jalan atau naik bas ke tempat kerja


Berapa banyak masa
Berapa banyak tenaga
Berapa banyak air mata
Kenang diri yang bersusah tanpa kata
Pernahkah kau rasa?
Pernahkah kau duga?
Ianya sebegini rupa?



**Esok balik kampung beraya!!











Wednesday, July 23, 2014

~ cara nak berhenti baca post blog ni dalam emel ~



Kenapa awak boleh baca post blog saya dalam emel awak?

sebab awak dah masukkan emel awak dalam kotak seperti dalam gambar di bawah



Kenapa saya letak kotak tu (subscribe blog) dalam blog saya?

Saya dah letak kotak tu dah lama, saya letak agar pembaca yang line internet nya kurang memuaskan, boleh baca post saya dalam emel dia je.. senang!


Awak tahu ke siapa yang subscribe blog awak?

Tak.
Saya tak tahu siapa subscribe blog ni.
tapi,
Ada orang bagitahu tadi. saya dah tahu.
Eh. 



Macam mana nak berhenti dari baca post blog ni dalam emel?

Entah.
Saya tak ada jawapan.
Bukan saya yang bertanggungjawab menghantar semua post saya kepada sesiapa yang subscribe blog ini.


saya dah google.
research
tak jumpa jawapan.


walau bagaimanapun,
saya tahu satu CARA UNTUK BERHENTI TERIMA EMEL POST BLOG INI.

1. cari balik emel yang awak dapat pasal blog post ni
2. awak klik kat emel tu, pastu klik SPAM
3. lain kali, kalau ada emel apa-apa, tak masuk dah dalam INBOX awak.






Moga bermanfaat.

Sekian.


~ Iftar di denai alam recreational club, shah alam ~








Berbuka kat sini dua kali
Sehari ngan kawan dari jengka
Sehari ngan kawan dari kolumpo

Aih.

Hari berturut-turut


Muak

posted from Bloggeroid

~ Saya antara sejuta ~

Sedang buat persediaan fizikal dan mental untuk menempuhi jalan-jalan balik kelantan untuk raya aidil fitri ini.

Oh,

Saya antara sejuta.....


posted from Bloggeroid

~ Buffet Denai Alam Recreational Club ~

Dah cerita bukan main banyak
Gambar makanan tak tunjuk
Nanti ada orang ingat kita apa
Sila nikmati gambar..

Sekian



























posted from Bloggeroid

~ Kereta sendiri tak ada, bergambar ngan kereta orang pun tak apa doh ~

Berbuka pakej ni buat kita makan tanpa henti
Semua makanan nak dinikmati
Sampai tak sedar dah malam hari

Aih..

Kereta abah nak bagi
Bukan nye kereta kecik
Besarnya.. Mercedes lagi
Bergambar dengan kereta orang pun jadi..




posted from Bloggeroid

~ Tak boleh naik kuda pegang pun tak apa ~

Denai alam recreational club, shah alam

Berbuka puasa dengan aktiviti sunnah

Menunggang kuda
Memanah
Berenang


Hanya RM29.90


sebab pakai skirt.
Tak boleh naik kuda
pegang pun tak apa
Hilangkan rasa


posted from Bloggeroid

~ Mee ketam yang sedap ~

Mee ketam yang sedap
Sila ke keramat..
Ia sangat lazat
Sekian


posted from Bloggeroid

~ Terima kasih ~

Siti rohaidah che mod

Terima kasih

Awak selalu dalam doa
Awak selalu dalam doa





Guru ibarat lilin..
Membakar diri untuk menerangi..

Saya sayang awak
Saya dah doakan awak depan kaabah..
Awak selalu dalam doa


Terima kasih sayang...

posted from Bloggeroid

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...