~ Klik Sini ! Klik Sini ! ~

Wednesday, March 4, 2015

Gigit bibir


Gambar gigit bibir sendiri.


Eh. 


Tak ada makanan dah ek duk makan bibir pulak?


Tuesday, March 3, 2015

Main cikgu cikgu tulis atas white board





Budak-budak selalu main cikgu-cikgu. Tulis kat white board pas tu berlakon jadi cikgu. Marah anak murid yang malas.


haha. 


Best sangat perasaan jadi cikgu tu!


-----------


Ok. Ini kisah budak dewasa. Eh. Ada perkataan "budak dewasa" ke?


hee..


Orang dewasa yang fefeling nak jadi cikgu. 
Menulis juga kat white board. Tapi tak ada anak murid.


Apa dia buat?


Siap tulis. Ambik Note 3. Snap gambar.
Buka wassap. Send!


Ok. 


Romantik sangat!




Monday, March 2, 2015

Original spek hitam




Pinjam Spek Mata yy 
Buat Peace sambil sengih tunjuk gigi



Konfius.
Ini iklan gigi ke iklan spek mata?



Kenangan
Dalam Star LRT 
Pakai spek hitam original YY


Pakai sekejap je. 
Cepat-cepat dia ambil balik.
Humph!
Takut sangat aku rosakkan spek dia yang beribu tu.
Geram je nak patahkan

Nasib la beribu
kalau puluh je dah lama arwah spek tu

Kedekut!
Ok bai

Sunday, March 1, 2015

Pizza Hut Subang Bersama Sepupu dan Anak sepupu


Aleeya dan Syafiq anak sepupu saya. Rapat dengan saya. 


Kalau bawa pergi Pizza Hut Memang riuh sekampung. Muka masing-masing penat lepas balik jalan-jalan di Setia City Mall. 




Kak wan macam anak dara :)


Serius sangat pilih Menu tu 


Ah dan Noni

Syafiq kalau ambik gambar memang tak boleh duk diam






Saturday, February 28, 2015

Pilihan jalan : Dari KL ke Kota Tinggi



Saya kena pilih jalan yang terbaik untuk ke Kota Tinggi Isnin ni. Paling cepat 4 jam. Namun dengan kadar kelajuan kereta yang dipandu oleh saya, 5 jam harus diperuntukkan.


Sebelum tu. Singgah sebentar di Seremban 2. Kemudian terus menuju ke Johor.


Johor yang menggamit memori.



** KL - seremban - kota tinggi - mersing - seremban - KL


PS : Ma aboh, kite nak sangat jumpa ma aboh. Tapi ma aboh tak berhubung ngan kite lepas ......

Bakpe ma? Bakpe aboh?

posted from Bloggeroid

Saya rindu




Saya rindu pada panggilan Fia
Masa study sarjana dulu. Orang panggil saya Fia.
Pada Ebah, Kecik. Nik dan kawan kelas yang semuanya Perempuan.




My instagram id : safiahibrahim

http://www.instagram.com/safiahibrahim
posted from Bloggeroid

Monday, February 23, 2015

Lagu yang penuh penghayatan

[Klip] Mentor Legend - Azmil (Menanti Sebuah Jawapan): http://youtu.be/2t4tzt7SwRI


Rasa nak nangis dengar lagu ni...
Penuh penghayatan


:'(

posted from Bloggeroid

Tuesday, February 17, 2015

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...