~ Klik Sini ! Klik Sini ! ~

Sunday, July 10, 2011

~ terBARU dari friendster ~

dapat emel dari CEO friendster katanya friendster dah berwajah baru





++ lama dah block orang yang aku tak nak tengok..

8 comments:

Asiah Termizi said...

hehehe lama dah tak on acc friendster sejak sibuk dengan fb ni. dah berubah dah friendster eh :)

Miss Y and Her World said...

dah berkurun tak bukak friendster. zaman dulu-dulu punya. takmo ah menoloeh ke belakang lagi. kan dah ada FB.

Muka Macam Kau? Sorry, Aku Tak Pandang
Teguran Ikhlas Dari Seorang Lelaki Untuk Wanitanya

yanaSham said...

frenster skang da jd tmpt men game kan...

Zackey said...

skarang dah ade game... :D mungkin nak bersaing dgn FB

rasta said...

em...nice info tuk cik fea....kalau ada kelapangan nanti sya nak join friendster....

salam kenal dari rasta buat cik fea...

Kotak Mancis / S_Basri said...

lama bebenor xon friendster... xada lagi ke x tak tau la... ashik berblogging n berfacebook ja memanjang...

( jom klik ) ( jom klik ) ( jom klik )

KeTaM_BaTu said...

mak ai... baru teringat y mr ketam ada frenster.. dah dekat 7 tahun tak bukak. hahaha

jom klik sini,
mencegah itu lebih baik

7 etika seorang blogger

tiqa ramlan said...

hahah.. friendster tuh kenangan tuh.. ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...