~ Klik Sini ! Klik Sini ! ~

Saturday, July 9, 2011

~ Cowboy Plaze~

Cowboy Place
Watie beach cafe
Nasi Kukus Ayam Panggang



Pelayan semua pakai topi koboi



Akak ni tak pakai topi koboi
tengah bakar ayam dengan anak dia




Ayam ni nampak sedap kan?



Sebab lapar sangat dah makan baru nak ambik gambar


aku makan set : Nasi kukus ayam panggang dan air batu = RM6

Dihidangkan dalam polistrin semuanya
pinggan, mangkuk, cawan, sudu garpu plastik..



tak sedap!
nasib lapar..




++  currently doing RMT program (Rehat, Makan, Tidur)

5 comments:

panggil aku sheh said...

tgok ayam macam sedap. & murah kot!


tp bile fia tulis tak sedap,trus DOWN. heh

Safiah Ibrahim said...

hu

tawa sikit kuah sup tu. sos biasa saja. panas. xda kipas.

Belalang Hijau said...

itu hari blogger mak lagenda pun review kedai mkn nih...untung kedai mkn ni, blogger pakat2 promote kedai dia...bagus2...hahaha

tiefazatie said...

adeh..baru nk ckp nmpk sedap..skali xsedap ek?

btw..kalu rajin meh komen nie

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tq tau!

Citrus Azwa said...

sya pun penah mkn kat sini..tepi jalan je..kat pd...terbaikkkk!!!=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...