~ Klik Sini ! Klik Sini ! ~

Thursday, June 23, 2011

~ Wong Solo ~



Pertama kali aku makan kat wong solo..Restoran ni glamer sekarang..Aku  makan kat seksyen 7 Pusat Komersial Shah Alam.. Betul-betul dekat dengan pintu belakang UiTM Shah Alam..


Ini menu dia.. Halalan Thayyiban...



Inilah orangnya yang bertanggungjawab bawak aku makan kat sini..

Miss Korea..

kusuk tul pilih menu



Kami order yang set.. dia bagi air minuman yang kecik ni skali ngan nasik




ni aku punya set nasi ngan ayam bakar.. ada tauhu ngan tempe.. dan sayur..
tauhu ngan tempe tu aku tak makan bagi kat miss korea.. dia pun tak makan gak last2.. sebab dia bukan kuat  makan cam aku nih.. huk~




ni set nasi ngan ayam penyet.. miss korea punya..




tak cukup ngan air dia bagi tu.. order lagi air lain..




okeh, dah habis makan... tengok la pinggan aku.. nampak sangat lapar.. pagi tak makan.. tengahari makan dekat kol 3.. mahu tak lapar.. ~


Best jep makan kat sini.. tapi pedas wooo... terbaikkk.. ( gaya boboboi..)




Lepas Wong Solo, kitaorang shoppim jap.. dekat SACC Mall kecewa ngan BATA sebab tade saiz.. Pergi lagi kat PKNS.. Last2, beli kasut lain..


pastu aku tinggalkan miss korea kat sini..


Lama betul miss korea kat sini.. ada la dalam 2 jam.. dari kol 5 sampai kol 7 malam.. jenuh gak.. nasib baik ada majalah lama..



++ Tengok hasil kat muka miss korea baru aku wat jugak.. :)
posted from Bloggeroid

7 comments:

FareezVanFillers said...

wah nampak sedap jep......
nak ajak membe try la....
price macm mane?ok

Safiah Ibrahim said...

stnded la.. dlm sebelas hinggit satu set..

ChentaEty said...

wow..mcm sdap je ney sis...nak pglah..test mknan kat sna..:)

Safiah Ibrahim said...

sedap..
mmg sentiasa ramai orang.. :)

ChentaEty said...

sis org mna eyk..:)hehe..almklumlah..sy kan sabahan..hehe..:)

apple hijau said...

suka makan kt sini masa kerja kt shah alam. uwaaa...pia makan tak ajak saya...huk huk huk

p/s: pia make up mcm semalam pun dh cukup cantik...

Safiah Ibrahim said...

chentEty: org pantai timur..

apple hijau: ye ke kak.. alololo.. ni makan masa balik keje ni kak..

p/s: mekaseh.. ni mau x mandi sehari ni.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...