~ Klik Sini ! Klik Sini ! ~

Thursday, March 31, 2011

~ 29 Mac 2011 the best day ~

Semalam, 29 Mac 2011. Awal-awal pagi dah bangun, semangat betul saya disebabkan Lat Kampung Boy tu.. 

Bangun pagi, makan kenyang-kenyang. ciknani dan saya pergi maybank. bukak akaun. ( mesti korang cakap, eee.. lambatnya baru nak guna maybank ke? )

at first, mycard tak boleh baca.. kena tunggu kaunter satu lagi.. dalam masa tengah tunggu tu, saya gosok cip mycard tu sambil bomoh-bomoh sikit.. seb baik dapat akhirnya.. 


then, pergi JJ bukit raja. membeli belah sikit ( ye ke sikit? ) .. 
dan makan di KFC!



pastu, pergi pusat komersial seksyen 7, shah alam cik nani nak beli lens yang setakat ni paling murah saya sevey.. RM50 je sepasang untuk tiga bulan..  tapi sebab saya bawak nani pergi situ, nani dapat harga RM45 je.. 

nama kedai tu Win OPTICAL tau.. sila cari dan cakap saya suggest k.. mesti dia bagi murah.. ^_^  ( tak pun, bawak saya sekali k.. mesti murah. konfem! )

Pastu ciknani hantar saya ke KTM padang jawa. saya nak pegi KL SENTRAL.  
Lama sangat dalam tren.. asyik berhenti je tren tu. dah la ramai orang.. dekat sejam rasanya dalam tren tu..

menunggu di KL SENTRAL 


Makan lewat Malam di SS Murni

chicken chop special SS Murni dan air lily


Dragon pizza


cikfia : pssstttt... ini rahsia tau.. "last2 Kampung Boy, saya terlelap sekejap. penat sangat kot.. huuuu "

1 comment:

Gnie@SimplyStyle said...

ala bestnye...bila la gnie nak dpt pegi ni..T_T

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...