~ Klik Sini ! Klik Sini ! ~

Thursday, October 28, 2010

~ Nina's Collections Giveaway ~



SYARAT PENYERTAAN

1. follow blog nina's collections dan loveninasyakina

2. copy Banner di atas, paste Banner dan Link entry ini di side bar dan entry di blog anda

3. buat satu entry tentang NINA'S COLLECTIONS GIVEAWAY ini di blog anda,
buat entry pasal GA sahaja yekk... tak perlu susah2... huhu

4. tinggalkan comment, nama, email dan link entry anda pada comment giveaway ini

5. Tag kepada 3 orang rakan Bloggers yang lain (perlu dinyatakan dalam entry)


fia nak tag

mama piipie
bunga ungu
diana

sape2 nak join pun boleh. jemput2.. 

tarikh tutup : 1 disember 2010

5 comments:

panggil aku shEh said...

i loike! *wink*

Cik Fia said...

u loike! *wink*

Khalid Amin said...

Ramainya jadi follower dia, kalau la semua follower dia jadi follower blog kita.. Nak tawarkan hadiah wang tunai la, setiap follower ke-XX akan menerima wang tunai sebanyak RMXX.XX.. Cepat2.. Hehe..

Cik Fia said...

nak jadi follower ke-XX tu...

nak wang tunai RMxx.xx.. HEHEH

nina syakina said...

thanks dear sudi join GA nina... sorry ats kelewatan nina utk double check... anda telah LULUS... ngeee
okeh.. nina nk gerak ke rmh org lain pula... hihi ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...