~ Klik Sini ! Klik Sini ! ~

Friday, October 22, 2010

Giveaway kecantikan


fia nak cube nasib lagi.. 
jom ramai2 sertai GA ni
mana tahu anda bertuah... 





syarat penyertaan giveaway ini adalah:



  1. mestilah follower blog ini...  ( dah follow )
  2. buat satu post mengenai giveaway ini. simple pun tak mengapa ( simple sangat je .. )
  3. mempunyai blog, warganegara dan beralamat di Malaysia. ( ye, saya ada blog, malaysian )
  4. tinggalkan link penyertaan korang kat kotak komen ni.. ( t fia tinggalkan link )
  5. tarikh tutup penyertaan adalah pada 23hb Oktober 2010 jam 10 malam ( korang sempat ag kalau nak join, jom join.. )


jom join ... ! ! !


moga fia bertuah... amin.. 

cikfia: sibuk sikit la.. macam mana nak update blog ni..

5 comments:

Khalid Amin said...

Amin.. Bertuah punya..

panggil aku shEh said...

wah!..
jom2

Fello Ariza said...

ase2 kan.. adiah dier ssuai utk lelaki mcm fell x fia?..atau awek2 je gune.. :P

ardinihumaira said...

Salam..
terima kasih kerana sudi menyertai Giveaway Kecantikan #2 anjuran ardinihumaira.com. semoga bertuah!
;)

~dni

Cik Fia said...

khalid: amin.. harap bertuah.. heee

shi: jom2..!

fel: boleh jer.. laki pun ne jaga muka gak kan..

dni: tq2. harap menang.. hee..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...