~ Klik Sini ! Klik Sini ! ~

Tuesday, August 11, 2015

Saya rindu awak


Saya sangat gembira bila awak ada dengan saya.  Saya boleh buat banyak perkara dengan awak. Saya berWhatsApp tanpa sekat-sekat, taip laju-laju pun awak boleh pikap. 


Saya suka awak, bila saya ambil gambar, terang dan cerah.  Saya sayang awak, sebab saya download Al-Quran, Mathurat, Azan. Awak selalu ingatkan saya saat saya perlu menunaikan kewajipan saya sebagai seorang hamba. 


Awak, saya sangat cinta awak. Awak, saya jaga awak. Saya selalu tukar baju awak. Saya akan pastikan awak pakai baju penuh. Saya tak nak bila awak tergelincir, terjatuh, awak akan sakit dan jumpa doktor. 


Tapi awak, awak selalu mati sendiri. Awak selalu restart diri sendiri.  Kadang, awak akan diam. Saya tekan tekan awak. Saya panggil panggil awak. Awak tetap diam.  Saya selalu format awak. Saya belajar untuk selamatkan awak. Tapi saya tak berjaya.


Awak diam saja. Awak terus diam. Awak DIAM!


Saya hantar awak, saya resah. Saya cari doktor. Banyak doktor yang saya cari. Tak puas hati dengan satu doktor, saya cari doktor lain..Doktor cakap, tak boleh buat apa dah. Mother board awak rosak. Saya perlu ada RM500 untuk baiki awak.  Jumlah itu terlalu banyak.  Saya tak mampu!


Maafkan saya awak. 


Tapi,


Saya nak awak tahu.


Saya RINDU awak, Note 2!No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...