~ Klik Sini ! Klik Sini ! ~

Saturday, June 4, 2011

~ shopping barang murah kat kelantan ~

bila sebut tempat orang beli barang murah kat kelantan, ramai yang terlintas di fikiran


  • wakaf che yeh
  • pengkalan kubur
  • rantau panjang


aku nak kongsi ngan korang, satu lagi tempat orang beli barang-barang murah,  dari barang basah ke barang kering, dari barang dapur ke barang hiasan, dari barang rumah ke barang perhiasan diri.. pendek kata macam-macam la..

tempat tu adalah Mundok.. nak g sini korang kena ikut jalan pasir mas-repek.. pas tu jumpa la Mundok..

Mundok ni kat thailand.. parking je kerete kat tepi sungai.. korang dah boleh nampak dah kat seberang sana tu thailand.. hah! kat situ la, Mundok..





ini cam jeti, tunggu bot datang ambil kita.. tambang RM1/orang... kalau tak nak bayar singgit tu, korang berenang je la. kan dekat je tu..


Masa dalam bot sempat lagi snap picta.. walaupun perjalanan sekejap je.. :)





ni antara deretan kedai-kedai.. kat sini korang pandai tawar-menawar, korang dapat "best price eva"






aku beli jugak beg kat sini.. 3 sekali angkut.. untuk adik, aku, ummi.. 


Masa untuk pulang dengan hasil tangkapan.. 




nenek, umi, dan semua orang nak datang lagi sini.. kena datang dengan kereta yang betul2 kosong. balik boleh muat hasil tangkapan.. :)
posted from Bloggeroid

4 comments:

Kiera Ismail said...

kat sini org beli bear bear yg besar lagi murah?

b0an said...

xkene tahan lak gan askar tue yek sbb ambk gambo..hehe

Cikgu Fikri said...

wah...
mesti best kan shopping..
tp, wakaf che yeh tak der mcd kan?
huhuhuh :)

Cik Nyna said...

wahhh nanti kalau pergi kelantan kena singgah sini ;) menarik!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...