~ Klik Sini ! Klik Sini ! ~

Tuesday, June 7, 2011

~ hoodwinked movie di e@curve ~

Semalam tengok wayang free dari nuffnang, aku pergi lambat sikit.. dari puncak alam ke shah alam ke KL Sentral ke Curve.. huh~

dah habis wayang, ternampak nissa kay dan blogger lain.. 





tiket khas dari nuffnang!!



ada empat tiket!! aku dapat dua tiket, dia dapat dua tiket...



Lepas ambik tiket, kami lepak kat tempat game.. main game ni! cari perbezaan gambar.. macam budak-budak.. ye lah, kan g tengok cite katun, jadi budak-budak jap~



tiket dua lagi tu, aku ajak kawan degree aku.... cik wani dan cik fyda





++ antara mereka di atas, ada yang tertido.. kesian dia penat, balik keje terus datang sini... Thanks korang~~


posted from Bloggeroid

1 comment:

cik Dil said...

woww tiket free..syoknyaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...