~ Klik Sini ! Klik Sini ! ~

Tuesday, April 5, 2011

~ jalan-jalan cari makan ~


Jalan-jalan Cari Makan
Makan untuk tengahari
Apa ada dalam hati
Dalam hati ada taman

(^_^)


adik ebah yang nerd bersama kakak fia yang cun!!



kami pergi ole-ole shah alam
nak me'release' tensen
hajat di hati kami nak main game
lepas tu main boling


tapi 
ada pulak 'tine garik' yang jaga game kat sini buat hal. Kami nak main satu game (tak tahu game tu dipanggil ape) then kami tengok2 pegang2. baru perasan game tu rosak.  pastu 'tine' tu marah.. Jerit-jerit dari jauh.. Marah-marah kami.. HUH!! Sangat tak berakhlak.. Boleh je cakap elok-elok kan.. yang ko tak letak sign BESAR-BESAR cakap game tu ROSAK nape.. HAIH!


Pastu tak pe lah kan, kami tak main game tu. beralih ke game lain. Sekali, 'tine' tu duk tengok, siap jeling-jeling.. Incik KA pun hangin la.. ada pulak 'tine' tu layan customer macam ni.. Then, cakap kat bos dia.. Tukar balik token tu kepada duit.. pastu kami balik jer.. Putus hangin nak sonok2...

*budak macam tu tak boleh layan sangat kan.. 



ini gambar sebelum kejadian

adik ebah lanje ice blended!


thanks adik ebah.. peace!!   (^.^)v








cikfia : ada tiga minggu yang sangat sibuk dan mentensenkan fia 
posted from Bloggeroid

1 comment:

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

i dont know whether u berpantun or not, but ni pantun from me.


Daun muda diratah beluncas,
Daun tua bergugur mati,
Blog cantik lagi ringkas,
Gambaran diri bersenang hati.

bwalking
aCap

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...