~ Klik Sini ! Klik Sini ! ~

Tuesday, October 19, 2010

~i L.O.V.E. OM~

HILAI tawa para penuntut Fakulti Pengurusan dan Teknologi Pejabat (FPTP) memecah hening pagi di Puncak Alam Sentral, (kosmo ni silap taip ke?? puncak alam sentral??) Universiti Teknologi Mara (UiTM), Kampus Puncak Alam, Selangor.
Bermesra bersama rakan-rakan lain dari fakulti yang sama, mereka menyertai pelbagai sukaneka yang menggamit memori pada zaman kanak-kanak.
Dibahagikan kepada lima kumpulan mengikut tema warna, para pelajar dari empat jurusan iaitu Pengurusan Sistem Pejabat, Pengurusan Pelanggan, Pentadbiran Kesihatan dan Pengurusan Acara daripada fakulti itu menyertai pelbagai aktiviti.



i love OM..




“Kami mengangkat tema cinta dalam setiap aktiviti sukaneka yang dijalankan seperti love pull (tarik tali), loving lanes (boling kelapa) dan catch the love (sambut telur).




maklumat lanjut klik kosmo!

CikFia: OM tu office management.. singkatan fakulti fia.. sume  pun nak cepat. so rather than FOMT, better OM rite?

6 comments:

AyanaAsham said...

ermmm.da bace gak dis one.

comel je kan.bju om tu.
cam nak beli pun ade

iloveom 2
peace (:

Cik Fia said...

comey kan... fia suka hijau tu..

weLOVEom

peace

Fello Ariza said...

demm.. tme fell da abes bru wat xtvt nih..ahh..sies jeles..

Cik Fia said...

ehe.. jangan mara.. sila jeles.. :p

panggil aku shEh said...

aiseh.
asal kosmo dtg mencapap kt puncak alam time kami, kami ni takde?
haih! (hahahahhaa)

Cik Fia said...

aha...
sian kamo sume..
:p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...