~ Klik Sini ! Klik Sini ! ~

Monday, October 4, 2010

1st place ! ! you are the best...

cikfia, anda menang anugerah online best friend award tempat pertama... anda lah yang TERBAIK... ! ! !
( bangga2 )  dengan malu2 kucin fia pegi amek award tu kat belog fello ariza... ni dia award tu... thanks babe.. lain kali, jangan segan silu panggil fia naik pentas tu amek award... kecik tapak tangan new post fia tadahkan.. heee (^_~)



Tq banyak2 incik Fello Ariza... 
Beberapa soalan yang perlu dijawab sebelum amek Award nih..
1. Write 5 interesting facts about the person who gave u this award
  1.  incik Fello Ariza..,kawan satu kos masa degree (Office System Management) kat UiTM shah alam & puncak alam,  incik Fello Ariza kelas lain, fia kelas lain...
  2. tengah single.. sape nak berkenalan sila ke belog beliau... klik sini  incik Fello Ariza..
  3. orang sarawak.... fell bila nk bw fia jenjalan sane.. cam best jer.. heee
  4.  incik Fello Ariza.. baik budak ni.. caring jer.. 
  5. pesan kat fia untuk jaga seseorang.. " fia jaga setakat yang fia mampu yer fell... "


2.Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby
  1. fia asal kelantan, tinggal di terengganu, belaja di UiTM Shah Alam, rumah di Puncak Alam ( interesting ke ni? )
  2. suka kek coklat, coklat, eskrem
  3. suka mee goreng (sangat..!)
  4. tasuka soya, kuehtiaw ( betol tak fia eja ni.. ), tembikai susu, betik, bising, bersepah,
  5. suka men tenet, muka buku, BW, dll
  6. pink, pepel, merah, cekelat 
  7. sayang kawan2, ( famili lagi sayang ! )
  8. kalau dah sakit ati sangat lama dipendam.. ( dendam tak terlerai... aha ) 
  9. lagi suka duk tepi dari drive... 
  10. sebab, fia suka tido...


3. Pick your most 10 deserving recipients and describe them
ish, sepuluh? banyak ke tu eh? 
yang selalu datang dan tinggalkan komen?
  1. shehbellamy: shi,kawan ngan shi dah lama.. dari UiTM dungun masa ambik Dip dulu... shi dah kerja sekarang..  shi selalu datang dan tinggalkan komen... suka mak... :) boleh hilangkan rindu... open la belog shi cepat k
  2. ayanaAsham: yana, selalu la update blog. nak tahu ape kisah2 yg b'laku sekarang
  3. miss tora: dah lama tak update blog.. selalu jugak datang dan komen2 sini
  4. nana: rakan blogger uitm yang baru jinak2 nak berblogging.. mekaseh nana, sudi datang
  5. missnurul: kawan baik masa degree, sekarang dah tak berblog atas sebab yang tertentu
  6. umie: kawan baik sejak belajar dip, kawan bilik, kawan rumah.. sekarang dah tak datang sini, bz sangat ke keje kat Exxon tu? ish2.. boleh dah open table ni.. 
  7. cam dah tade dah yg selalu datang, dan komen sini... (blog tak glemer)

 so, last but not least..  khalidamin: selalu datang, tapi jarang2 komen.. silala rajin2kan jari anda taip komen kat sini... :)


cikfia: berpeluh gak wat esemen incik fell ni.. bagi yang senang2 eh len kali fell

7 comments:

Wawa~* said...

tahniah2 dpt award.. :D

soleil_m said...

fia, tho sy x slalu komen, tp selalu jek dtg sini tau ;)

Cik Fia said...

thanks cookie.. datang slalu k.. :)

panggil aku shEh said...

haahhaah tenkiu. malu mak ;p

Cik Fia said...

ala.. jgn malu2..

Fello Ariza said...

erkk..susah sgt ke asimen tuh? :P hehe

Cik Fia said...

susah jugak la fell hee :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...