~ Klik Sini ! Klik Sini ! ~

Wednesday, May 12, 2010

Blogger Award Friendship


maaf dipinta ciktora, cikfia lupa la nak ambik award ciktora bagi.. kan kita bz dgn final exam. sori2.. 
skrg cikfia dah tuntut award itu!. tq (^_^)

terimakasih yang tidak terhingga kepada pemberi award ini, kepada ibuayah, keluarga saya, sahabat-sahabat, peminat-peminat, serta penyokong-penyokong saya... (bajet artis, dpt award kat anugerah2 tu..!)

ini lah award yang tidak ternilai harganya.. tidak boleh dijual beli. tidak terdapat di mana-mana kedai yang berhampiran. 


























1. COPY AWARD INI MACAM DAPAT GRAMMY , APA PERASAAN ANDA ?
ish. boleh pulak tanya perasaan kita dpt award mcm kat grammy? 
mestilah gumbira dlm hati.. rasa nak peluk cium award ni. bawak tdo la bebear ni.. boleh tak.. sebesar orang kut bebear ni...

2. BERITAHU SAPA DAN LINK PEMBERI AWARD INI
cik mastura... a.k.a. ciktora 
teman cikfia. coursemate. kawan blogger. 
link dia? http://misstuera.blogspot.com/  kamu semua boleh usha2 blog dia jugak. shanteekkk...

3 NAME THAT PEOPLE CALL YOU:-
p-yah: dipanggil oleh rakan2 sekolah
pia: dipanggil oleh teman2 uni
nik: dipanggil oleh famili
wan: dipanggil oleh rakan sekerja di IPS, USM Kubang Kerian.

4. THING YOU DONE YESTERDAY:-
unpack my things that i brought from Puncak Alam. 
rest, eat, watching tv, surfing net, etc..

5. FIVE WAYS TO BE HAPPY...
smile
shopping
chat with people
be with my family, frens, and all (read: not alone! if not, i'll be crazy thinking of everything that hurts me...)
kill someone dat i hate most (can i?)

6. APA DALAM FIKIRAN ANDA , BILA ANDA MENJADI KAYA ?
kaya? wow!!
nak beli umah idaman.  kereta idaman. wat pelaburan utk masa hadapan. bawa famili pegi tanah suci, melancong&membeli belah di seluruh dunia. nak bagi pembantu rumah kat umi. tiap2 bulan, bawa famili g spa&umah urut.  bantu orang susah, anak yatim, dan org kampung saya.. macam2 nak wat.. tapi, itu sahaja lah yang terlintas di fikiran cikfia sekarang..

2 comments:

MiSs TOrA said...

ehee tq fia wat n3 awrd tu ;-) gud luck 4 ur future undertaking ;p

cik fia said...

same2. u 2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...