~ Klik Sini ! Klik Sini ! ~

Saturday, March 20, 2010

road rush challenge

pagi tadi semangat betul cik fia.. lepas bangun subuh tak tido tau. dah ajak cik cik ngan cik huda g event yang dianjurkan oleh Unite Events.  ni la event tu.. saje je cik fia nak menghadirkan diri.. memberi sokongan pada kawan-kawan. incik hilal, cik iz, cik pajel, kak aina dan sume... 

okey, lebih krg pukul 9 la kami turun menapak berjalan ke padang kawad.. dah tulis daftar nama kami kat kaunter pendaftaran tu dan diberi penerangan oleh penganjur.. 
penganjur: kat event ni, kita ada hadiah di booth nestle, wwf, paint ball, tmnet, quiz, games dan kuda..

kami terus menuju ke booth games, ups.. kami silap langkah.. dah menuju ke booth tersebut.. haruslah.. kami menghabiskan masa yang agak lama di sana.. main macam2 games.. dan kami dah terlepas hadiah kat booth nestle yang untuk early birds tu.. silap langkah betul.. tadi kami turun langkah kiri ke? ish. patut langkah kanan tadi.. takpelah, dah bukan rezeki.. janji sonok.. dapat main games.. rasa macam kanak2 rebena.. 


ni game cikcik menang.. 

tak menang  =(


ni cikcik kalah, cikfia menang

budak muka putih ni.. pelik cik fia, pandainya main game masukkan duit syiling 5sen dalam mangkuk yang dalam akuarim yang berisi air.. dia masukkan sume, sume masuk.. huh.. cikfia puas cube.. takmenang.. 



kuda oh kuda..

minum miloo... teka bape cawan..? ehe.. 






6 comments:

Pearl Akasia said...

hahah..comel2x

panggil aku shEh said...

awalnyer cik fia p sane. ai p dah masuk petang ari da. huhuhu

AyanaAsham said...

bestnya.....ngeee

fia said...

cik fia mmg comey.. aha..
*perasan tul

fia said...

tu la.. semangat tuh.. aha.. rugi kan kalo tak dpt tgk dean twist~

fia said...

best3. yana g jgk?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...